Savon Turvapalvelut Oy
y. 2761512-8

Mikkelin Vartiointikeskus
 
PL 72, 50101 Mikkeli
Valvomo: 0600 30071
vara : 044 3801 501
Fax: 015-225491

mikkeli (at) mikkelinvartiointikeskus.fi


Sopimusasiat / Laskutus / Vastaavahoitaja:

Veijo Moilanen Puh: 040 8422 118
veijo.moilanen (at) mikkelinvartiointikeskus.fi


Työnjohto piirivartiointi ja hälytysvalvonta:

Mika Härkönen  Puh: 050 5436 896
mika.harkonen (at) mikkelinvartiointikeskus.fi

Kauppakeskuksista vastaa:

Marko Hölttä Puh. 0400 519 599
marko.holtta (at) mikkelinvartiointikeskus.fi


 
 
Vartiointipalvelut yrityksille
Onko yrityksesi turva-asiat kunnossa? Tuleeko hälytys henkilökunnan kännykkään? Jaksaako kukaan lähteä keskellä yötä katsomaan, että mikä siellä nyt hälyttää? Pitäisikö päivän kassa viedä yösäilöön, eikä jaksaisi lähteä enää työvuoron jälkeen?

Me jaksamme ja uskallamme! Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksesi turva-asiat kerralla kuntoon.

Harva on ajatellut edes, että yritykseen saatetaan murtautua tai että perjantaina henkilökunnan lähtiessä töistä, unohtuu taukohuoneen kahvinkeitin päälle ja tehtaan paineilmaletkujen hanat auki.

Hälytysvalvontapalvelulla ja piirivartioinnilla saadaan ehkäistyä em. tapauksia. ja voit nukkua yösi rauhallisesti.Hälytysvalvonta:
Etelä-Savon Turvapalvelut Oy / Mikkelin Vartiointikeskus valvoo erilaisia hälytyksiä 24 tuntia vuorokaudessa, jokainen vuorokausi. Hälytyksen tullessa valvontaohjelmistoomme ryhtyy vuorossa oleva piirivartija, jo ennalta asiakkaan kanssa sovittuihin toimenpiteisiin.

Piirivartiointi:
Piirivartija kiertää säännöllisen epäsäännöllisesti useassa eri kohteessa, samalla tarkastaen ovien ja ikkunoiden eheyden, sekä kohteen ulko-ovien lukituksen. Kohteen piha-alueelta tavatut asiattomat henkilöt poistetaan paikalta ja heiltä otetaan henkilötiedot tapahtumailmoitukseen. Piirivartija tekee kohteessa ennalta asiakkaan kanssa sovittuja toimenpiteitä mm. porttien ja ovien lukitus ja avaus, valojen ja kahvinkeittimien sammutus , tuotantokoneiden sammutus, liputukset yms. Piirivartija tarkastaa myös murto, ryöstö palo-, hissi, pakaste ja Lvi-hälytykset.Käytössämme on ResLink vartijan kierrosseurantajärjestelmä, jonka avulla pystymme todentamaan tarkastuskäynnit reaaliajassa ja jälkeenpäin asiakas raportoinnista.

Paikallisvartiointi:
Paikallisvartija kiertää kohteessa suorittaen ennalta sovittuja tehtäviä avaus/lukitustehtävät, koneiden käynnistys/sammutus, palovartiointi, porttivartiointi/ valvomovartiointi yms.

Myymäläturvallisuuspalvelut:
Kauppakeskuksen Myymälävahtimestari tai Järjestyksenvalvoja suorittaa työvuoron alkaessa varauloskäyntien turvalukitusten avaukset, tuotesuojaporttien testauksen,liukuportaiden käynnistyksen sekä tavaratalon tai kauppakeskuksen asiakasovien avauksen. Vahtimestarimme ja Järjestyksenvalvojamme ehkäisee näkyvällä läsnäolollaan ilkivaltaa, anastuksia ja häiriökäyttäytymistä. Työntekijöidemme työasu on edustava ja näin luomme positiivista kuvaa toimeksiantajistamme ja turvallista oloa tavaratalossa asioiville ihmisille.

Aula / Vastaanottopalvelut:

Onko yrityksesi aulapalvelut kunnossa? Kuka ottaa vieraat vastaan ja antaa heille vierailijakortit?

Meiltä yrityksellenne Reseptionisti-palvelut:
  • Vieraiden vastaanotto
  • Vierailijakorttien hallinnointi
  • Puhelujen välitys
  • Neuvottelujen järjestely mm. kattaus, kahvien yms. järjestäminen
Turvapalvelut suunnitellaan aina asiakkaan tarpeet huomioiden.


 

 

Powered by Smart Kotisivutyökalu